Inzameling


Klein Recycling zamelt diverse soorten plastic in en stelt hiervoor verschillende inzamelmiddelen tot uw beschikking. Bij grotere hoeveelheden plastic afval kunt u naar de mogelijkheden vragen voor een afzetcontainer of perscontainer. Plastic afvoeren door middel van een kraanwagen behoort ook tot de mogelijkheden.
 
Groothandels, productiebedrijven en MKB
Voor folies, met name verpakkingsfolies, worden knapzakken ter beschikking gesteld. Dit zijn grote zakken welke de scheiding en inzameling van uw plastic folie afval makkelijker maken. Indien de zakken niet in uw bedrijfsproces passen zijn er tal van andere mogelijkheden, waaronder verschillende soorten rolcontainers. Ook voor andere soorten plastic afval dan verpakkingsfolies worden verschillende inzamelmiddelen ingezet volgens uw wensen.
 
Tuinbouw
De afgelopen jaren hebben steeds meer bedrijven uit de tuinbouw gekozen voor Klein Recycling. Met name verpakkingsfolies, potten, trays maar ook voor teeltwisselingen hebben wij alle middelen in beheer om al uw plastic afval in te zamelen tegen gunstige tarieven.
 
Recyclingbedrijven
Door de jaren heen zijn er vele recyclingbedrijven welke ook voor de diensten van Klein Recycling hebben gekozen. Kunststoffen worden door recyclingbedrijven apart gehouden na het inzamelen van verschillende soorten afval en deze worden bij Klein Recycling gestort. Onze vakkundige medewerkers maken deze plastic afvalstromen gereed voor verwerking.
  
Dankzij ons uitgebreide container- en wagenpark, gunstige ligging van onze werf en korte communicatielijnen kunnen wij te allen tijde adequaat reageren op uw afvalvraagstuk.
 
Door samenwerken met Klein Recycling streeft u naar de meest praktische oplossing voor uw medewerkers betreft plastic afvalscheiding, maar ook naar economische voordelen zoals kostenbesparingen of zelfs vergoedingen voor uw plastic afval.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem aub contact met ons op.

Contact


 

Klein Recycling verwerkt 40.000 ton per jaar.   Wij zijn voor geen kleintje vervaard.
Metaal recycling zit in ons bloed. Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in het recyclen van metalen. Al jaren een Klein kunstje.
Klein Recycling werkt aan haar MVO. Door de inzet van zuinige voertuigen en korte rij-afstanden. Milieu-effecten verkleinen is ons doel.
1 2 3