Bedrijfsafval


Naast onze dienstverlening voor de afvalstromen papier, plastic en metalen, welke wij volledig in eigen beheer inzamelen en verwerken, zijn er altijd nog overige afvalstromen welke wij ook onder gunstige voorwaarden kunnen afvoeren. Een doel voor iedere onderneming is te allen tijde om geen of zo weinig mogelijk afval te produceren, maar helaas ontkomt niemand hier aan. Na de voorscheiding van papier, plastic en metalen is het de kunst om de overige afvalstromen zo veel mogelijk te recyclen en uiteindelijk zo te bewerken dat het naar de juiste bestemming kan worden vervoerd.

Na een efficiënt scheidingsproces van recyclebare afvalstromen zal er bij u een zo klein mogelijke afvalstroom van bedrijfsafval ontstaan welke kan worden ingezet als grondstof voor de energiemarkt.

Indien u al gebruikt maakt van onze diensten is het een kleine stap om ook uw overige afval door ons te laten inzamelen. Hiermee wordt uw afvalmanagement overzichtelijk en bent u verzekerd van logistieke, ecologische en economische voordelen.

Bent u geïnteresseerd in onze verdere dienstverlening? Neem aub contact met ons op.

Contact