Rolcontainers


De totale dienstverlening van inzameling en verwerking van uw afvalstromen zou niet compleet uitgevoerd kunnen worden zonder de juiste inzamelmiddelen. Afval scheiden begint bij de bron en dat is bij u in de werkplaats met de volgende rolcontainers:

240 liter
Veel gebruikt door midden/klein bedrijven of organisaties voor het inzamelen van papier en/of archief. De 'kliko' zoals deze in de volksmond wordt genoemd is met vele opties te verkrijgen, zoals een gleuf met beveiliging voor vertrouwelijke documenten.

1100 liter
Meest gangbare formaat voor de inzameling van papier en karton. Veel bedrijven, groothandels en ondernemingen in de tuinbouw hebben een 1100 liter rolcontainer in gebruik om de afvalstroom papier te verzorgen.

Naast de 240 liter en de 1100 liter rolcontainer zijn er nog meerdere containers beschikbaar afgestemd op uw afvalvraagstuk en bedrijfsruimte. De lediging van de rolcontainers geschied op de meest praktische manier, tijdens vaste routes of juist op afroep, afgestemd op uw afvalvraagstuk en wensen.

Neem aub contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Contact