Perscontainers


Bij grote hoeveelheden recycling materialen kan een pers installatie u uitkomst bieden. Deze comprimeert uw afval zodat er met name op transport wordt bezuinigd. De installaties zijn in meerdere uitvoeringen te verkrijgen en dus ook aangepast naar uw specifieke situatie.

Zelf persende container
Op deze container is een persinstallatie verbonden welke het materiaal samen perst. De maximaal te verkrijgen inhoud van de container is 24m³. Welke zelf persende container geschikt is hangt af van uw situatie, bedrijfsruimte en wensen.

Stationaire pers installatie
De stationaire pers bestaat uit een pers installatie en container afzonderlijk van elkaar. Doordat de installatie op het bedrijfsterrein wordt geïnstalleerd hoeft alleen de container met materiaal getransporteerd en kan deze in een grotere uitvoering worden geleverd. De machine is krachtiger, de container groter en als dit nog niet aan de wensen voldoet qua capaciteit kan de installatie nog in een dubbele uitvoering worden geleverd.

Graag zijn wij bereid om voor uw situatie een optimale oplossing te ontwikkelen. Neem aub contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact