Afzetcontainers


De afzetcontainer is er in vele maten en toepassingen en is voor alle doelgroepen geschikt. Van kleine tot grote onderneming, van vereniging tot industriële onderneming en van papier en plastic tot aan oud ijzer en metalen.

5m³ / 10m³
Dit formaat wordt veel gebruikt voor de inzameling van oud ijzer en metalen. Als er sprake is van een kleine hoeveelheid kan dit zelf worden aangeleverd bij onze werf te Zwartewaal, maar als eigen vervoer niet tot de mogelijkheden behoort kan er een 5m³ of 10m³ container worden geplaatst die op afroep weer wordt opgehaald.

20m³
Dit formaat wordt veel gebruikt voor de inzameling van oud ijzer en metalen. Indien een 30m³ of 40m³ te groot is voor de hoeveelheid wordt er meestal gebruik gemaakt van de 'lage' 20m³ container.

30m³ / 40m³
Dit is het meest gangbare formaat voor de inzameling van grotere hoeveelheden papier, karton, plastic en metalen. Van verenigingen, midden/klein bedrijven tot aan de industriële ondernemingen, alle doelgroepen maken gebruik van een 30m³ of 40m³ container.

20ft (zeecontainer)
Deze gesloten container wordt meestal gebruikt voor de inzameling van papier en karton. Met name verenigingen, scholen en midden/klein bedrijven maken gebruik van deze oplossing. Door de afgesloten ruimte kan de container op buitenterrein worden geplaatst en kan het materiaal niet weg waaien.

De lediging van de afzetcontainers geschied meestal, zodra de container vol is, op afroep.

Neem aub contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Contact